Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 00:00

Ανακοίνωση 06-06-2014 "Επαναλειτουργία της ιστοσελίδας μας και αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας"

Μυτιλήνη 06-06-2014

Αριθ. Πρωτ. 20

Θέμα: Επαναλειτουργία της ιστοσελίδας μας και αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Γενικής συνέλευσης της Ένωσης μας στις 06-04-2014, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της ιστοσελίδας της ένωσης. Σήμερα το νέο Δ.Σ. είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας επανήλθε στο διαδίκτυο.

Με την υποστήριξη της εταιρείας WEBGRECO, σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και αναπτύχθηκε η νέα μας ιστοσελίδα αλλά και η κοινωνική της δικτύωση. Μια ευγενή χορηγία της εταιρείας η οποία πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της.

Αποδεδειγμένα η τεχνολογία και ιδιαίτερα το διαδίκτυο αποτελούν ισχυρό σύμμαχο στο αγώνα μας, οπότε η εκμετάλλευση τους αποτελεί μια από τις σημαντικές προσπάθειες του νέου Δ.Σ. στον οποίο καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας θα διαδραματίσετε εσείς τα μέλη της ένωσης μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να αναφέρουμε συνοπτικά τα εξής σε ότι αφορά την ενημέρωση και επικοινωνία μέσο διαδικτύου αλλά και τους τρόπους που έχουμε στην διάθεση μας.

• Με την ιστοσελίδα μας www.eypspba.gr, ανάρτηση ενημέρωσης τόσο για τα της ένωσης όσο και επιλεγμένων άρθρων γύρω από το χώρο μας, μάλιστα εφόσον συνδεθείτε σε αυτήν ως μέλη με τους κωδικούς που θα σας διαθέσει το Δ.Σ. θα μπορείτε να βρείτε ενημέρωση – άρθρα, ιδιαίτερα και αποκλειστικά μόνο για τα μέλη.
  • Κοινωνική δικτύωση, συγκεκριμένα με ροή ενημέρωσης RSS (http://www.eypspba.gr/index.php/rss?format=feed), facebook (σελίδα: Ένωση Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου) youtube (σελίδα: eypspba) και στον επαγγελματικό οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro (σελίδα: Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.) ακολουθείστε μας και παραμείνετε ενημερωμένοι.
  • Τηλεδιάσκεψη μέσοskype (Ε.Υ.Π.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ), μπορούμε να επικοινωνούμε δωρεάν, πρόσωπο με πρόσωπο, διευκολύνοντας, απλουστεύοντας και εξοικονομώντας σημαντικούς οικονομικά πόρους και χρόνο.
  • Με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας αλλά και να ενημερωθείτε από εμάς μέσα από την ομαδική μας αλληλογραφία.

Πέραν των παραπάνω τόσο η αποστολή τηλεομοιοτυπίας όσο και η τηλεφωνική επικοινωνία (+30 2251400355) μεταξύ των μελών και του Δ.Σ. δεν καταργούνται αλλά αντιθέτως θα συνεχίσουν να λειτουργούν πάντα στην διάθεση της ένωσης. Πλέον θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά από όλα τα παραπάνω το να μείνει κάποιο από τα μέλη της ένωσης χωρίς ενημέρωση θα οφείλετε σε επιλογή του.

Επικοινωνήστε με το Δ.Σ. εγγραφτείτε στην αλληλογραφία και στην ιστοσελίδα, ακολουθείστε μας στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερωθείτε και ενημερώστε μας. Μόνο με την συμμετοχή όλων μας μπορούμε να πετύχουμε στις διεκδικήσεις μας.