Κυριακή, 29 Μάιος 2022 10:05

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α

Δ/νση 1ο χλμ Μυτιλήνης-Θερμής Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης ΤΚ81100 Μυτιλήνη, Τηλ.2251400355 Φαξ. 2251400355 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.eypspba.gr
Τηλ. Προέδρου 6987057367

Αριθ. Πρωτ. 01                                                                                                                                                                 Μυτιλήνη 29-05-2022

ΠΡΟΣ: Μέλη της Ένωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συνάδελφοι
Στη Γενική Συνέλευση στις 28-05-2022 αποφασίστηκε σχετικά με τις εκλογές.
1. Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία, Αντιπροσώπων στην ΑΔΕΔΥ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν:
α) Με ηλεκτρονική ψηφοφορία την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022.
β) Με φυσική παρουσία την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022, στο γραφείο της Ένωσης, στο κτίριο της Π.Υ Μυτιλήνης, από 09:00 έως 19:00.
2. Υποψηφιότητες, είτε συνδυασμών, είτε μεμονωμένων υποψηφίων, για το Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, την ΑΔΕΔΥ και την Εξελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβληθούν Στην Εφορευτική Επιτροπή μέσο του email της Ένωσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μέχρι την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Στις υποψηφιότητες είτε συνδυασμών, είτε μεμονωμένων υποψηφίων, θα πρέπει να αναγράφονται με αλφαβητική σειρά τα ακόλουθα στοιχεία: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, βαθμός, Α.Μ και να φέρουν την υπογραφή κάθε υποψηφίου.
Για την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

• Προσφορά εκπαίδευσης χειριστών DRONE