Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 00:00

Παραίτηση του Προέδρου, Ταμία και Μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Μυτιλήνη 22-09-2014

Αριθ. Πρωτ.: 45

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,


Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συστάθηκε στις 9 Μαΐου 2014, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς υπήρχαν, αφενός ομοφωνία, αφού όλοι οι υποψήφιοι ανήκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο, και αφετέρου μεγάλη διάθεση για δράσεις και αγώνες, τόσο σε ατομικό, όσο και σε κλαδικό επίπεδο. Στόχος μας ήταν η ουσιαστική στήριξη των συναδέλφων στα όποια προβλήματα τυχόν αντιμετωπίζουν, αλλά και η δυναμική παρουσία της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. στους δύσκολους αγώνες του κλάδου μας.


Δυστυχώς, από την ημέρα σύστασης του Δ.Σ. ουσιαστικά αδυνατούμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή να λάβουμε οποιαδήποτε απόφαση, καθώς, για λόγους για τους οποίους δεν φέρουμε ευθύνη, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί καμία από τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό μηνιαίες συνεδριάσεις.


Ως εκ τούτου, το έργο μας καθίσταται αδύνατο και η παρουσία μας άνευ αντικειμένου. Τρανταχτό παράδειγμα, η αδυναμία σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποτελούσε έγγραφο αίτημα 19 συναδέλφων.


Για τους λόγους αυτούς, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στα πρόσωπά μας και επιφυλασσόμαστε για τις μελλοντικές ενέργειές μας.

 

Με Εκτίμηση

Για το Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΤΑΜΙΑΣ                ΤΟ ΜΕΛΟΣ

                 ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      ΨΩΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ      ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...