Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 00:33

Χριστουγεννιάτικος χορός που συνδιοργάνωσαν η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kefalida eggraffon

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο Χριστουγεννιάτικος χορός που συνδιοργάνωσαν η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης. Ήταν, κατά γενική ομολογία, μια υπέροχη βραδιά, όπου πρωταγωνίστησαν η ζεστή ατμόσφαιρα και το αστείρευτο κέφι, μια βραδιά που μας θύμισε πόσο μας ενώνουν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από τέτοιες στιγμές ξεγνοιασιάς, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον καθημερινό δύσκολο αγώνα μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, και όσους την ημέρα εκείνη εργάζονταν και δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των συναδέλφων, τόσο γα την παρουσία τους, όσο κυρίως για την καθημερινή συμπαράσταση και υποστήριξη που επιδεικνύουν στις αντίξοες συχνά συνθήκες εργασίας μας.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Αρχιπύραρχο κ. Ελευθέριο Ελευθεριάδη και τον Διοικητή Π.Υ. Μυτιλήνης Πύραρχο κ. Νικόλαο Μπαμπάκο, ο οποίος και στήριξε την εκδήλωση αυτή με πολύ προσωπικό χρόνο και κόπο.

Ευχαριστούμε τον Υποδιοικητή 98 Α.Δ.Τ.Ε. Συνταγματάρχη κ. Δημήτριο Τρυφωνόπουλο και το πρώην βουλευτή και Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Δημήτριο Φ. Βουνάτσο για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι διέθεσαν έναν μεγάλο αριθμό πολύ αξιόλογων δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά μας..

Τέλος, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτριο Σταθόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Καθώς ήταν και η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισκέπτεται το νησί μας, του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, να συνομιλήσει με συναδέλφους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και γενικά να διαμορφώσει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για την υπάρχουσα κατάσταση στον τόπο μας.

Τα έσοδα τόσο από την εκδήλωση αλλά και από την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την απόκτηση ειδικού πυροσβεστικού εξοπλισμού για την προστασία των πυροσβεστών σε όλη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα ενός συστήματος για την εξέταση καθαρότητας του αέρα φιαλών υψηλής πίεσης των αναπνευστικών συσκευών.

 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

 

Με Εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο                    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

         ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Πολυμέσα

Το κλείσιμο της βραδιάς από τον γιο του Γραμματέα της Ένωσης!!!! Το κλείσιμο της βραδιάς από τον γιο του Γραμματέα της Ένωσης!!!!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συμμετοχή στην πορεία των αγροτών Ν. Λέσβου »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...