Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 15:58

Συμμετοχή στην πορεία των αγροτών Ν. Λέσβου

Δ/νση 1ο χλμ Μυτιλήνης-Θερμής Πυροσβεστική  Υπηρεσία  Μυτιλήνης ΤΚ81100 Μυτιλήνη, Τηλ.2251400355, Φαξ. 2251400355, emailinfo@eypspba.gr,                http://www.eypspba.gr

Tηλ. Προέδρου 6974116960  Τηλ. Γραμματέα 6932740005

Κοιν.:   Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. – Μέλη

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Μ.Μ.Ε.

Μυτιλήνη 29/01/2016

Αριθ. Πρωτ.   07

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, με αφορμή το μπλόκο των αγροτών στη Λάρσο της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συντονισμένη παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού μας, ενάντια στις αντιλαϊκές και ολοένα πιο καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές. Στο πλευρό των αγροτών ήταν παρόντες εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Τη συμβολική αυτή κίνηση ακολουθεί σειρά κινητοποιήσεων, με αρχή την κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο της Αστυνομίας, στις 10.30 το πρωί , καθώς και τη μαζική συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην  Αθήνα στις  5 Φεβρουαρίου.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη για κοινή και μαζική αντίδραση είναι επιτακτική, γιατί η απαξίωση, ο ευτελισμός και η εξαθλίωση που μας επιφυλάσσουν μάς αφορούν ΟΛΟΥΣ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος               Ο Αντιπρόεδρος         Ο Γραματέας