Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 09:19

2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Πρώτη στη βαθμολογία ήρθε φέτος η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.2, δεύτερη η ομάδα του Λιμενικού και τρίτη η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.1.

 

Ένα ωραίο τουρνουά που λόγο της συγκεκριμένης περιόδου που διοργανώνεται (μέσα αντιπυρικής περιόδου) η πλειοψηφία των Πυροσβεστών δεν έχει την ευκαιρία όχι μόνο να συμμετάσχει στην ομάδα αλλά ούτε καν να παρακολουθήσει τους αγώνες και αυτό δεν σας το κρύβουμε μας στεναχωρεί. Παρόλα αυτά χαιρόμαστε διότι έστω και έτσι, είναι μια ευκαιρία να έρθουμε για άλλη μια φορά λίγο πιο κοντά τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας του νησιού και να περάσουμε μαζί ωραίες στιγμές πάντα μέσα από το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε.

 

Στο σημείο αυτό και εμείς να ευχαριστήσουμε:


- Τον κ. ΤΑΜΒΑΚΕΛΛΗ Μιχαήλ, πρόεδρο του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου για την παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Νεάπολης και τον υπεύθυνο του γηπέδου κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ για την άριστη συνεργασία.
- Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου που αφιλοκερδώς, κάλυψαν όλους τους αγώνες του Τουρνουά μας.
- Τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου και την κ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΟΥ Ζωή και τον κ. ΠΑΤΕΣΤΟ Δημήτριο για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

- Και ιδιαίτερα την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ε. Ασβεστάς ΑΕ για την ευγενική χορηγία / υποστήριξη της ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού μας.

 

Για όσους από εμάς δεν καταφέραμε να παρερεθούμε στους αγώνες και να θαυμάσουμε την ομάδα μας, συγκεντρώσαμε και προβάλουμε παρακάτω φωτογραφικό υλικό!

 

 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...