Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 20:48

Επίσημος προσκεκλημένος της Ένωσης μας ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Επίσημος προσκεκλημένος της Ένωσης μας ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου! Επίσημος προσκεκλημένος της Ένωσης μας ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου! Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Είναι από τους ανθρώπους που με τις έγκυρες προβλέψεις του για τον καιρό έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο λόγος για τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος βραβεύτηκε την Κυριακή (17/12) από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης για την προσφορά του στη συνεχή ενημέρωση των τοπικών αρχών για τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε μια εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στον Καρά Τεπέ. Ανήμερα των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, προστατών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ένωση πυροσβεστικών υπαλλήλων Βορείου Αιγαίου, τον ευχαρίστησε, για την πολύτιμη βοήθειά του, στην προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν, όσο το δυνατό οι απώλειες από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Οι φορείς του νησιού βρήκαν στο πρόσωπό του Σάκη Αρναούτογλου ένα σύμμαχο στον αγώνα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αλλά και έναν καλό φίλο. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο ίδιος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε.

«Η επαφή του με τις τοπικές αρχές, είναι συνεχής ωστόσο ιδιαίτερα πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο Σάκης Αρναούτογλου ενημέρωσε για ακραία τοπικά καιρικά φαινόμενα στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να στείλει εγκαίρως μεγάλη δύναμη στην περιοχή. Ζημιές την ημέρα αυτή έγιναν μεγάλες στη δυτική Λέσβο, το γεγονός όμως ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, έφτασαν πριν ξεκινήσει το φαινόμενο, συνέβαλλε ουσιαστικά στην πρόληψη μεγαλυτέρων καταστροφών ή και απώλειας ανθρώπινων ζωών», όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών υπαλλήλων Βορείου Αιγαίου, Γιώργος Ντίνος.

Δείτε την φωτογραφική τα πολυμέσα που ακολουθούν, αλλά και το τι ανέβασε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...