Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 15:14

Συνάντηση με τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε. κ. Τάσσου Σταύρο

Δ/νση 1ο χλμ Μυτιλήνης-Θερμής Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης ΤΚ81100 Μυτιλήνη, Τηλ.2251400355, Φαξ. 2251400355, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.eypspba.gr
Tηλ. Προέδρου 6974116960 Τηλ. Γραμματέα 6932740005

Αρ. Πρωτ. 08
Μυτιλήνη, 18/01/17

Πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της πρόσκλησης που είχε απευθύνει η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. προς πολιτικούς και τοπικούς φορείς, η πρώτη συνάντηση, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Μυτιλήνης, με τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε. κ. Σταύρο Τάσσο, παρουσία των μελών της Ένωσης και του Διοικητή της Π.Υ. Μυτιλήνης,Πυράρχου κ. Νικόλαου Μπαμπάκου, ως εκπροσώπου των Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και, μέσα από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, αναπτύχθηκαν οι θέσεις μας και παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας, τόσο γενικά, όσο και ειδικά στο νησί μας, με ιδιαίτερη έμφαση την αποδυνάμωση Υπηρεσίας και κλιμακίων της Λέσβου με σκοπό τη στελέχωση του αεροδρομίου. Είχε άλλωστε προηγηθεί στις 10 Ιανουαρίου σχετική ερώτηση των βουλευτών του Κ.Κ.Ε. στη Βουλή για το θέμα αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τάσσο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, καθώς και για τη δέσμευσή του για στήριξη των όποιων μελλοντικών κινήσεων και προσπαθειών μας, και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με τους υπόλοιπους φορείς που έχουν προσκληθεί.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                                                                     ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

• Ευχαριστήριο Προς Τους Χορηγούς