Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 06:31

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Ευχαριστήριο προς όλους τους εμπλεκόμενους στην πυρκαγιά της Γέρας"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μυτιλήνη 10/08/2017

 

Αριθ. Πρωτ. 142

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον απόηχο της πυρκαγιάς της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία κατέκαψε - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - 1.500 περίπου στρέμματα δασικής και αγροτικής γης και πρόσθεσε μία ακόμη πληγή στο πολύπαθο νησί μας, εκτός από τη θλίψη και την οργή που μας διακατέχουν, οφείλουμε να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν και σε συνεργασία μεταξύ τους, βοήθησαν στη κατάσβεση και απέτρεψαν ακόμη χειρότερες εξελίξεις.

Ευχαριστούμε τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες - μόνιμους, πενταετείς και εποχικούς - του νησιού, τους εθελοντές πυροσβέστες, την ΕΟΔ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης), Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομών, τα δύο πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 15 πυροσβέστες με 5 πυροσβεστικά οχήματα από Αθήνα και Πειραιά, τους πιλότους των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων Δασική Υπηρεσία, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Λέσβου, το στρατό και φυσικά όλους τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν με όποιο μέσο διέθεταν στην εξαιρετικά δύσκολη και αγωνιώδη προσπάθεια όλων μας.

Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά είναι άξιοι επαίνων. Ευχή όλων μας, ωστόσο, είναι να μη χρειαστεί ξανά παρόμοια μνεία και αυτή η καταστροφή να είναι η τελευταία.

 

 

yposelido eggrafon

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...