Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2022 14:07

Έκθεση… Έργα Ζωής – Πυροσβέστες δημιουργούν εικαστικά έργα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Έκθεση… Έργα Ζωής – Πυροσβέστες δημιουργούν εικαστικά έργα Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Έκθεση Έργα Ζωής – Πυροσβέστες δημιουργούν εικαστικά έργα.

 

Η έκθεση Έργα Ζωής – Πυροσβέστες δημιουργούν εικαστικά έργα, σε επιμέλεια Τζίμη Χύτα, πραγματοποιείται από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην Project Gallery.

Στην έκθεση συμμετέχουν πυροσβέστες με ποικιλία εικαστικών μέσων, «περιηγούνται» στην Ελλάδα, το φυσικό και αστικό της τοπίο, με συχνές αναφορές στο πεδίο δράσης, καταγράφοντας αθέατες και θεατές όψεις του περιβάλλοντος και της καθημερινότητας τους.


Η έκθεση ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ είναι μία πρώτη παρουσίαση στο κοινό έργων των Ελλήνων πυροσβεστών. Την έκθεση υποδέχεται και φιλοξενεί ο χώρος THE PROGECT GALLERY, όπου παρουσιάζονται έργα συναδέλφων στα πλαίσια θεματικών εικαστικών δράσεων.


Μια προσπάθεια και μια δράση ως νησίδα στοχασμού και δημιουργικότητας, αντίδοτο στη σκληρή καθημερινότητα.


Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης κατά την οποία η διάχυτη απογοήτευση προκαλεί απαξίωση και ισοπέδωση της ανθρώπινης αξίας, η προσφορά νησίδων στοχασμού και δημιουργικότητας αποτελεί ένα αντίδοτο και μια πηγή ψυχικής εγρήγορσης και κουράγιου, μία πρόταση επαναπροσέγγισης του ουσιώδους.

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Αθανασιάδου Αντιγόνη, Γαλαρινιώτη Θεοδώρα, Γιρβαλάκη Νεκταρία, Γκούμας Δημήτριος, Δαριβιανάκης Μαρίνος, Θεοδωρίδης Χρήστος, Θεοδωροπούλου Αφροδίτη, Καουνάς Βασίλειος, Καρακωνσταντής Γεώργιος, Κλειτσίκας Αθανάσιος, Κοκορομύτης Βασίλειος, Κοτρίδης Παναγιώτης, Κουτσούμπας Θεοχάρης, Μουρατίδης Σπυρίδων, Παναγιωτάκης Θεόδωρος, Πολενάκη Αναστασία, Σούγιολτζης Ιωάννης, Σταμούλης Ιωάννης, Στρατήλας Νεκτάριος, Τζοΐτης Αθανάσιος, Τουρνάς Ευάγγελος, Τσακιρίδης Κυριάκος, Τσακύρη Παρασκευή, Τσάφου Γεωργία, Τσιλογιάννη Ελευθερία, Χύτας (Τζίμης) Δημήτριος, Παναγιωτακόπουλος Γεώργιος.


Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος


Χορηγός: Πυροσβεστική Επιθεώρηση


Χορηγός Επικοινωνίας : ΕΡΤ


Χορηγός εκτυπώσεων: Image Works

 

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

 

Ο χώρος της Project Gallery είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα.

 

Περισσότερες πληροφορίες: theprojectgallery.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

  • Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
    Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ Ημερομηνία:02/12/2022Προς : ΈνωσηΥπαλήλλων Πυροσβεστικού σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Θέμα: ΠροσφοράΑξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα επιστολή και στα πλαίσια της καλής μας θέλησης, θα θέλαμε να παραθέσουμε την προσφορά μας στο δυναμικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του…

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...