Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Πέμπτη, 24 Ιούλιος 2014 00:00

Ενώ εμείς ρισκάρουμε την ζωή μας, αυτοί παίζουν με το μέλλον μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΘΉΝΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Συνάδελφοι

Η πολιτική της απίστευτης προχειρότητας της πλήρους εχθρότητας και της συνειδητής πλέον απαξίας των ενστόλων από την πλευρά των διαχειριστών της κρίσης και των εκτελεστών των μνημονίων στη χώρα μας, κορυφώνεται πλέον.

Μετά την απίστευτη φτωχοποίηση του φτωχοκάματού μας, την ερημοποίηση των επαγγελματικών μας οργανισμών, το κρυφτούλι με τις αποφάσεις της διακαιοσύνης σχετικά με την αποκατάσταση των αδικιών εις βάρος των αποδοχών μας, η σκυτάλη δόθηκε στην κατεδάφιση των επικουρικών μας ταμείων.

Κρυφίως ανευ ουδενός διαλόγου, οι εκτελεστές του μνημονίου προωθούν νομοθετική διάταξη με την οποία οι τομείς του ΤΕΑΠΑΣΑ που μας χορηγούν την ήδη πενιχρή επικουρική μας σύνταξη υπάγεται στο ΕΤΕΑ, οι κλάδοι Πρόνοιας που μας δίνουν το ΕΦΑΠΑΞ υπάγονται στον σφαγιαστικό "μαθηματικό τύπο" και το σύνολο του ΤΕΑΠΑΣΑ επιστρέφει στην εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.

Μετά την ληστεία των αποθεματικών μας από το PCI, ξεδιπλώνεται πλέον η πολιτική πρωτοβουλία να γκρεμιστεί ότι είχε απομείνει υγιή στην επικουρική μας ασφάλιση, για να συντροφέψει στην εξαθλίωση ότι απέμεινε στην κύρια ασφάλιση μας.

Καλούμε τώρα τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος να αρθεί των περιστάσεων και ως φυσικός ηγέτης να προασπίσει το υστέρημα των συναδέλφων.

Καλούμε τώρα τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να τεθεί ως πολιτικός προϊστάμενός μας ασπίδα σε αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία.

Συνάδελφοι

Βρισκόμαστε τις τελευταίες ώρες σε επαφή και συνεργασία με όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για να συντονίσουμε τη δράση μας.

Αυτή την καταστρεπτική πυρκαγιά που ανάβει, πρέπει με αποτελεσματικότητα να τη σβήσουμε..

Για την ΕΑΠΣ Για την ΠΟΕΥΠΣ

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Γιάννης Σταμούλης Δημήτρης Σταθόπουλος

Πρόσθετες Πληροφορίες

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...