Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου

2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου

Θέμα: «2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου»

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Πρώτη στη βαθμολογία ήρθε φέτος η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.2, δεύτερη η ομάδα του Λιμενικού και τρίτη η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.1.

Ένα ωραίο τουρνουά που λόγο της συγκεκριμένης περιόδου που διοργανώνεται (μέσα αντιπυρικής περιόδου) η πλειοψηφία των Πυροσβεστών δεν έχει την ευκαιρία όχι μόνο να συμμετάσχει στην ομάδα αλλά ούτε καν να παρακολουθήσει τους αγώνες και αυτό δεν σας το κρύβουμε μας στεναχωρεί. Παρόλα αυτά χαιρόμαστε διότι έστω και έτσι, είναι μια ευκαιρία να έρθουμε για άλλη μια φορά λίγο πιο κοντά τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας του νησιού και να περάσουμε μαζί ωραίες στιγμές πάντα μέσα από το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε.

Στο σημείο αυτό και εμείς να ευχαριστήσουμε:

– Τον κ. ΤΑΜΒΑΚΕΛΛΗ Μιχαήλ, πρόεδρο του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου για την παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Νεάπολης και τον υπεύθυνο του γηπέδου κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ για την άριστη συνεργασία.

– Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου που αφιλοκερδώς, κάλυψαν όλους τους αγώνες του Τουρνουά μας.
– Τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου και την κ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΟΥ Ζωή και τον κ. ΠΑΤΕΣΤΟ Δημήτριο για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

– Και ιδιαίτερα την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ε. Ασβεστάς ΑΕ για την ευγενική χορηγία / υποστήριξη της ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού μας.

Για όσους από εμάς δεν καταφέραμε να παρερεθούμε στους αγώνες και να θαυμάσουμε την ομάδα μας, συγκεντρώσαμε και προβάλουμε παρακάτω φωτογραφικό υλικό!

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο