Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Συχνές Ερωτήσεις - Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

  • Home
  • Συχνές Ερωτήσεις

Πως γίνεται κάποιος μέλος της ένωσης σας;

"Κατεβάζετε" τη σχετική αίτηση που θα βρείτε στο μενού ΕΓΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Και αφού τη συμπληρώσετε και υπογράψετε την αποστέλλεται στην ένωση ταχυδρομικά, ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη).ή παραδίδοντας τη σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.

Ποιός έχει το δικαίωμα να γίνει μέλος της ενώσεως;

Μέλος την ένωσής μας μπορεί να γίνει ο εκάστοτε συνάδελφος (μόνιμος ή πενταετής) που υπηρετεί σε κάποια από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες / κλιμάκια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πως γίνεται η συνδρομή στην ένωση;

Η συνδρομή σας κρατείται από τη Διαχείριση Χρηματικού του Π.Σ απευθείας. Για τους μόνιμους συναδέλφους κρατείτε κάθε 4 μήνες, ενώ για τους 5ετής κρατείται κάθε 6 μήνες.

Υπάρχει διαβαθμισμένο υλικό στην ιστοσελίδα της ενώσεως;

Ναι υπάρχει αρκετό διαβαθμισμένο περιεχόμενο. Τόσο λόγο συμμόρφωσης με την Πολιτική Απορρήτου αλλά και του ευαίσθητου περιεχομένου το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο στα μέλη της ενώσεως που διαθέτουν ενεργό χρήστη στην ιστοσελίδα.

Πως απόκτα ένα μέλος πρόσβαση στο διαβαθμισμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας;

Τα μέλη που θέλουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. της ενώσεως προκειμένου να τους δημιουργήσουν χρήστη (user/password) στην ιστοσελίδα. Φυσικά, είναι απαραίτητο να διαθέτουν λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email).

Μετάβαση στο περιεχόμενο