Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Χριστουγεννιάτικος χορός της Ένωσης

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αριθ.Πρωτ. 97

Μυτιλήνη 29-12-2015

Προς:

  1. Μέλη της Ένωσης
  2. Μ.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:«Χριστουγεννιάτικος χορός που συνδιοργάνωσαν η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης.»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο Χριστουγεννιάτικος χορός που συνδιοργάνωσαν η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης. Ήταν, κατά γενική ομολογία, μια υπέροχη βραδιά, όπου πρωταγωνίστησαν η ζεστή ατμόσφαιρα και το αστείρευτο κέφι, μια βραδιά που μας θύμισε πόσο μας ενώνουν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από τέτοιες στιγμές ξεγνοιασιάς, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον καθημερινό δύσκολο αγώνα μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, και όσους την ημέρα εκείνη εργάζονταν και δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των συναδέλφων, τόσο γα την παρουσία τους, όσο κυρίως για την καθημερινή συμπαράσταση και υποστήριξη που επιδεικνύουν στις αντίξοες συχνά συνθήκες εργασίας μας.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Αρχιπύραρχο κ. Ελευθέριο Ελευθεριάδη και τον Διοικητή Π.Υ. Μυτιλήνης Πύραρχο κ. Νικόλαο Μπαμπάκο, ο οποίος και στήριξε την εκδήλωση αυτή με πολύ προσωπικό χρόνο και κόπο.

Ευχαριστούμε τον Υποδιοικητή 98 Α.Δ.Τ.Ε. Συνταγματάρχη κ. Δημήτριο Τρυφωνόπουλο και το πρώην βουλευτή και Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Δημήτριο Φ. Βουνάτσο για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι διέθεσαν έναν μεγάλο αριθμό πολύ αξιόλογων δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά μας..

Τέλος, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτριο Σταθόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Καθώς ήταν και η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισκέπτεται το νησί μας, του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, να συνομιλήσει με συναδέλφους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και γενικά να διαμορφώσει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για την υπάρχουσα κατάσταση στον τόπο μας.

Τα έσοδα τόσο από την εκδήλωση αλλά και από την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την απόκτηση ειδικού πυροσβεστικού εξοπλισμού για την προστασία των πυροσβεστών σε όλη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα ενός συστήματος για την εξέταση καθαρότητας του αέρα φιαλών υψηλής πίεσης των αναπνευστικών συσκευών.

 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Με Εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο