Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Διοικητής ΠΥ Σάμου: Υπερήφανος για τους συναδέλφους μου

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Θέμα: «Διοικητής ΠΥ Σάμου: Υπερήφανος για τους συναδέλφους μου»

Μέσα σε σχεδόν 24ωρες το μεγάλο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε από εγκληματική ανθρώπινη αμέλεια τέθηκε υπό έλεγχο, έχοντας καταστρέψει σχεδόν 5000 στρέμματα.

Ωστόσο η καταστροφή για το νησί είναι περιορισμένη με τις εκτιμήσεις ότι άμεσα θα έχει αποκατασταθεί από τη ίδια τη φύση.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, μετά τη θετική εξέλιξη κατάσβεσης της φωτιάς έσπευσε να ευχαριστήσει το προσωπικό της Υπηρεσίας και τους εθελοντές καθώς και όλους όσους συνένδραμαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς την Πυροσβεστική.

«Μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι, για τους συναδέλφους μου, που έχω την τιμή να είμαι Διοικητής τους.

Πως θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει αυτή τη φωτογραφία; Μια πολύ δύσκολή πυρκαγιά, με πολύ αέρα, και δύσκολο ανάγλυφο, κατάφεραν να την νικήσουν, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα καμένο σπίτι, χωρίς απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Αυτό που κατάφεραν ήταν ένα θαύμα. Μέσα σε μια ημέρα να σβήσουν μια τέτοια φωτιά.

Αισθάνομαι ευγνώμων για τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΟΥ, που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΈΡΕΙΆ ΣΑΜΟΥ – ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ,- ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.-ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΣ – ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΡΧΗ Π.Υ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ.», αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Διοικητής της ΠΥ Σάμου, Πύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά στο Γιώργο Στάντζο, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Ενώ σε δηλώσεις του (09/07), για την εξέλιξη στο μέτωπο της φωτιάς στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΜΟΝΙΑ Σάμου 103,2 αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν τα Πυροσβεστικά κλιμάκια.

Πηγή: https://nantiareport.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο