Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Δωρεά εξοπλισμού προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Λέσβου

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Θέμα: «Δωρεά εξοπλισμού προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Λέσβου»

Ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου και ιδιαίτερα τον Νομάρχη Λέσβου κ. Παύλο Βογιάτζη, ο οποίος, μετά από αίτημα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μέσου του Τμήματος της Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου, παρέδωσε μια υδραυλική διασωστική σειρά, για ένα από τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια τα Νήσου Λέσβου, 48 φορητούς ασυρμάτους, για να χρεωθούν στους Πυροσβέστες του Νομού μας, αλλά και μάνικες πυρόσβεσης, για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού.


Θέση της Ένωσης είναι ότι φορητοί ασύρματοι, θα έπρεπε να διαθέτουν όλοι οι Πυροσβέστες, του Νομού, της Περιφέρειας, της Ελλάδος. Το οποίο θα συντελούσε σημαντικά στην αναβάθμιση του επιχειρησιακού έργου αλλά και στην ασφάλεια των Πυροσβεστών. Όπως επίσης, ο εφοδιασμός όλων των Πυροσβεστικών Κλιμάκιων της Περιφέρειας, με υδραυλικές Διασωστικές σειρές, είναι επιτακτικός στην παροχή βοηθείας άλλα και στην διασφάλιση της ζωής των πολιτών από τροχαία και άλλα τεχνολογικά ατυχήματα.


Η Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την παραπάνω θετική ανταπόκριση αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη, που έχει επιδείξει προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νόμου μας, προέβηκε στην παράδοση Τιμητικής Αναμνηστικής Πλακέτας προς τον Νομάρχη Λέσβου κ. Παύλο Βογιατζή.


Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε!

Με Εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΚΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ειδησιογραφία

Απαγόρευση χρήση πυρός από 15-04-2024 στις Περιφέρειες Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Στην Πυροσβεστική ρίχνει την ευθύνη για το μπάζωμα στα Τέμπη, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο