Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ “Απόστολος Παύλος”

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ “Απόστολος Παύλος”

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ “Απόστολος Παύλος”
από την Ένωση Αστυνομικών Λέσβου & "Η ΑΜΠΕΛΟΣ"

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2024, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών /Τ.Δ. Λέσβου (I.P.A. Lesvos) σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντισμού και αλληλεγγύης «Η Άμπελος», διοργανώνουν Τουρνουά Μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Νεάπολης στη Μυτιλήνη.

Ο χρόνος της διοργάνωσης συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ο οποίος τυγχάνει προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ το τουρνουά θα φέρει τον ομώνυμο τίτλο «Απόστολος Παύλος».

Σκοπός αυτής της κοινής πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση τριών οικογενειών του νησιού μας, που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση και έχουν μεγάλη ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων ερασιτεχνικών ομάδων, οι οποίες θα αποτελούνται από αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, καθώς επίσης από φίλους των δύο συλλόγων αλλά και του μπάσκετ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του τουρνουά, το Σάββατο 29/06/2024 κατά τις ώρες 19:00 και 20:30 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι αγώνες, μεταξύ ομάδων που θα προκύψουν από μεταξύ τους κλήρωση, ενώ την Κυριακή 30/06/2024 θα διεξαχθούν, την 19:00 ώρα ο «μικρός τελικός» ανάμεσα στις δύο ηττημένες ομάδες από τους αγώνες του Σαββάτου (29/06) και την 20:30 ώρα ο «μεγάλος τελικός» ανάμεσα στις δύο νικήτριες ομάδες της προηγούμενης ημέρας.

Για την επίτευξη του σκοπού της εν λόγω δράσης, έχουν εκδοθεί εισιτήρια έναντι του συμβολικού αντιτίμου των 2€, τα οποία προπωλούνται μέσω των δύο συλλόγων, ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν διαθέσιμα και στην είσοδο του γηπέδου, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 
Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ “Απόστολος Παύλος” από την Ένωση Αστυνομικών Λέσβου σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντισμού και αλληλεγγύης «Η Άμπελος».

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του μπάσκετ, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία να στηρίξουν συμπολίτες τους που το έχουν ανάγκη, να έρθουν τα δύο αυτά απογεύματα στο γήπεδο με τις οικογένειες τους και να απολαύσουν μια μικρή γιορτή… αθλητισμού και αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο