Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Μεγάλη φωτιά μεταξύ Κάπης και Μανταμάδου Λέσβου

Μεγάλη φωτιά μεταξύ Κάπης και Μανταμάδου Λέσβου

Φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση με θάμνους και αστιβιές στην περιοχή του Μανταμάδου. Συγκεκριμένα η φωτιά είναι ανάμεσα σε Μανταμάδο και Κάπη. Ξεκίνησε από έκταση με θάμνους και επεκτάθηκε σε μικρό αλσύλλιο πάνω από την Κάπη.

Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο σημείο σπεύδουν οχήματα και προσωπικό από τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και των δύο Δήμων της Λέσβου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινότητας Μανταμάδου η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε νωρίτερα.

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για μερικό έλεγχο της φωτιά όμως η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με μια ώρα πριν. Υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση, επιχειρούν πολλά εναέρια μέσα. Καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε αργότερα να μιλάμε για καλύτερη εξέλιξη».

Πηγή: aeolos.tv

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο