Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Μικροί Οδηγοί επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική!

Μικροί Οδηγοί επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική!

Μικροί Οδηγοί επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σχετικά με την πρόληψη των πυρκαγιών και τις δράσεις κατά τη διάρκεια εκτάκτων περιστατικών.

Μέλη του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Μυτιλήνη, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σχετικά με την πρόληψη των πυρκαγιών και τις δράσεις κατά τη διάρκεια εκτάκτων περιστατικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρουσίασαν τη σημασία της πρόληψης και των βασικών μέτρων ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης, παρουσίασαν τον εξοπλισμό και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση πυρκαγιών, παρέχοντας ένα ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα μέλη μας.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος των προσπαθειών του Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης για την εκπαίδευση και την προετοιμασία των μελών του σε θέματα ασφαλείας και προστασίας. Επιπλέον, η συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενισχύει τις δεσμεύσεις μας για την ασφάλεια και την προστασία του κοινού.

Πηγή:stonisi.gr

Σχετικά Άρθρα

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ειδησιογραφία

Απαγόρευση χρήση πυρός από 15-04-2024 στις Περιφέρειες Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Στην Πυροσβεστική ρίχνει την ευθύνη για το μπάζωμα στα Τέμπη, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο