Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Ομαδική ένταξη στο Σύστημα Ygeia Care

Ομαδική ένταξη στο Σύστημα Ygeia Care

Μυτιλήνη 02-12-2022

Προς:

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Υπ’ όψιν κου Προέδρου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θέμα: Ομαδική ένταξη των μελών της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ, στο Σύστημα Υγείας 'Ygeia Care' (μέσω του New Health System).

Αξιότιμε Πρόεδρε

Το Σύστημα Υγείας Ygeia Care, υποστηρίζεται από την NHS (NewHealthSystem) η οποία δημιουργεί και διαχειρίζεται προγράμματα πλήρους πρωτοβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιρειών, Τραπεζών και Οργανισμών.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερα Νοσοκομεία, τα πλέον επώνυμα Διαγνωστικά κέντρα και γενικά όλους τους απαραίτητους ιατρικούς παρόχους για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Το πρόγραμμα το έχουν επιλέξει μεγάλοι Οργανισμοί, Τραπεζικοί όμιλοι και Ασφαλιστικές εταιρείες.

Στο πρόγραμμα Υγείας Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) μπορούν να ενταχθούν όλα τα μέλη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και δεν αποκλείεται κανείς λόγω μεγάλης ηλικίας η προβλημάτων υγείας.

Το πρόγραμμα Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) σας παρέχει:

  • Κατάργηση της τρέχουσας συμμετοχής σας στις εξετάσεις μέσω του ΕΟΠΥΥ σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις (αιματολογικές και ακτινολογικές) Πανελλαδικά ανεξάρτητα το πλήθος και το κόστος. Ουσιαστικά δηλαδή επαναφέρει την Δημόσια ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης σας στα προ του ΕΟΠΥΥ δεδομένα όπου δεν υπήρχε συμμετοχή του ασφαλισμένου.
  • Ειδικά προνόμια που ο ΕΟΠΥΥ είτε δεν εγκρίνει (πχ γυαλιά οράσεως μέχρι 250€), είτε απορρίπτει (επαναληπτικές ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις), είτε δεν αναγνωρίζει (πχ ψηφιακή μαστογραφία),είτε δεν παρέχει (πχ οδοντίατρους).
  • Όλες τις παροχές σε ενιαία ειδική τιμή, ίδια για όλους σε όλη την Ελλάδα.
  • Παρέχει έκπτωση σε όλες τις εξετάσεις (ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος) στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία καθώς και τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία εφόσον δε γίνει χρήση του ΕΟΠΥΥ (με ΕΟΠΥΥ είναι δωρεάν). Το ίδιο προνομιακό τιμολόγιο ισχύει για όλους σε όλα τα σημεία της Ελλάδος. Πχ ψηφιακή μαστογραφία με 23€.
  • Ατομικό συμβόλαιο για κάθε ασφαλισμένο μέλος που συνοδεύεται από κάρτα πιστοποίησης για κάθε μέλος της οικογένειας.

Το Σύστημα Υγείας Ygeia Care δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, οπότε δεν αποκλείει κανέναν λόγω ηλικίας ή βεβαρημένης υγείας, ούτε κάρτα υγείας γιατί αποζημιώνει απολογιστικά τις δαπάνες στα διαγνωστικά κέντρα και τα Νοσοκομεία, με ενιαίες παροχές Πανελλαδικά και ενιαία τιμή για όλα τα μέλη σας.

Είναι ένα πρόγραμμα που έχουν επιλέξει μεγάλοι Τραπεζικοί Όμιλοι και Ασφαλιστικές εταιρείες και το διαθέτουν με τα δικά τους λογότυπα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. παρέχονται οι εξής τιμές για εθελούσια ένταξη στο πρόγραμμα:

  • 65€/ετήσια για τη συμμετοχή ενός μέλους.
  • 110€/ετήσια για το ανδρόγυνο.
  • 130€/ετήσια για την οικογένεια με 4 παιδιά μέχρι 25 ετών.
  • Οι γονείς και τα πεθερικά, καθώς και οι οικογένειες τους, των μελών σας μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα με τις ίδιες τιμές και παροχές.

Σημείωση: Στην τιμή περιλαμβάνεται η έκδοση ατομικού συμβολαίου, οι κάρτες πιστοποίησης για όλα τα μέλη της οικογένειας, εφόσον έχουν ενταχθεί, και η αποστολή με courier στο τόπο που έχει δηλώσει το μέλος σας.

Αξιότιμε Πρόεδρε

Το πρόγραμμα Ygeia Care έχουν αποδεχτεί και διαθέσει στα μέλη τους πολλοί Σύλλογοι, Συνεταιρισμοί κα, στην ίδια τιμή και με τα ίδια προνόμια που θα έχουν και τα δικά σας μέλη.

Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μαρινόπουλος
6977668822
2102322997

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.newhealthsystem.gr

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο