Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Ομοσπονδίες Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων

Αθήνα 01-07-2024

Αρ. Πρωτ.: 201/1/57α

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Λευκό Πύργο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Ιουλίου 2024, προκειμένου να δοθεί κοινή απάντηση στην ολιγωρία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση όσον αφορά στην επίλυση χρόνιων αιτημάτων των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών και των Στρατιωτικών της πατρίδας μας.

Δυστυχώς, παρά τις επισταμένες μας προσπάθειες για τη λήψη συγκεκριμένων θετικών κυβερνητικών αποφάσεων, οι αρμόδιοι Υπουργοί είτε κωφεύουν είτε κινούνται «με ρυθμούς χελώνας», όταν δεν απεργάζονται και δεν προωθούν αρνητικά για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, μέτρα θεσμικού, εργασιακού και οικονομικού χαρακτήρα.

Ο εμπαιγμός, καθίσταται ακόμα μεγαλύτερος, διότι τεχνηέντως καλλιεργείται στην κοινή γνώμη μια εικόνα δήθεν βελτίωσης της οικτρής πραγματικότητας που πεισματικά και πολλές φορές θανάσιμα, πληγώνει τον εργασιακό μας χώρο.

-Με τους κινδύνους να αυξάνονται και να καραδοκούν σε κάθε υπηρεσιακό βήμα!

-Με την ακρίβεια και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας να χτυπούν αλύπητα και τις οικογένειές μας!

-Με την απαξίωση του λειτουργήματος των ενστόλων στελεχών της πατρίδας να γνωρίζει νέες «δόξες»!

Απαντάμε, λοιπόν:

Ως εδώ με την υποκρισία των κυβερνώντων απέναντι σε μια τάξη εργαζομένων που υπηρετεί διαρκώς το καθήκον με αυταπάρνηση και ηρωισμό.

Όχι άλλα θύματα στο βωμό του καθήκοντος.

Θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Ουσιαστική θωράκιση τώρα!

Ενισχύστε και θωρακίστε όλους τους Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς και Στρατιωτικούς της χώρας, ώστε να υπάρξει ουσιαστική ασφάλεια σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Καλούμε τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους μας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι συνδικαλιστικοί μας φορείς, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο