Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Παραίτηση του Προέδρου, Ταμία και Μέλος του ΔΣ της Ενώσεως

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αριθ.Πρωτ. 45

Μυτιλήνη 22-09-2014

Προς:

 

Μέλη της Ένωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Παραίτηση του Προέδρου, Ταμία και Μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως»

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,


Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συστάθηκε στις 9 Μαΐου 2014, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς υπήρχαν, αφενός ομοφωνία, αφού όλοι οι υποψήφιοι ανήκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο, και αφετέρου μεγάλη διάθεση για δράσεις και αγώνες, τόσο σε ατομικό, όσο και σε κλαδικό επίπεδο. Στόχος μας ήταν η ουσιαστική στήριξη των συναδέλφων στα όποια προβλήματα τυχόν αντιμετωπίζουν, αλλά και η δυναμική παρουσία της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. στους δύσκολους αγώνες του κλάδου μας.


Δυστυχώς, από την ημέρα σύστασης του Δ.Σ. ουσιαστικά αδυνατούμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή να λάβουμε οποιαδήποτε απόφαση, καθώς, για λόγους για τους οποίους δεν φέρουμε ευθύνη, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί καμία από τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό μηνιαίες συνεδριάσεις.


Ως εκ τούτου, το έργο μας καθίσταται αδύνατο και η παρουσία μας άνευ αντικειμένου. Τρανταχτό παράδειγμα, η αδυναμία σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποτελούσε έγγραφο αίτημα 19 συναδέλφων.


Για τους λόγους αυτούς, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στα πρόσωπά μας και επιφυλασσόμαστε για τις μελλοντικές ενέργειές μας.

Με Εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΨΩΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ομοσπονδίας

Περί πρόσθετης εργασίας

Βάσει της νέας τροποποιημένης διάταξης όπου η πρόσθετη εργασία δύναται να εκτελείται μόνο το χρονικό διάστημα 10:00΄π.μ. – 22:00΄μ.μ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Ειδησιογραφία

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Νέα προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, για 30 υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών, Πλοηγών Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο