Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Email:

eypspba@gmail.com

Τηλ:

(+30) 2251400355

Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κανταρτζή Φεβρωνία

Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κανταρτζή Φεβρωνία

Μυτιλήνη 02-12-2022

Προς:

ΈνωσηΥπαλήλλων Πυροσβεστικού σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θέμα: «Προσφορά»

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή και στα πλαίσια της καλής μας θέλησης, θα θέλαμε να παραθέσουμε την προσφορά μας στο δυναμικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού μας.

Έχοντας υπόψιν πως η διανύουσα περίοδος χαρακτιρίζεται από δυσμενείς συνθήκες -οικονομικές και μη- αλλά και υπολογίζοντας την συνεχή και δύσκολη δράση της πυροσβεστικής στο νησί μας, προσφέρουμε μηδενικό κόστος συμμετοχής σε ολες τις συνταγογραφημένες εξετάσεις στο εργαστήριο μας για το προσωπικό (Ένστολο, Εποχικό και Πολιτικό) που απασχολείται στις υπηρεσίες της πυροσβεστικής στο νησί της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις που προσφέρονται στο ιατρείο μας αφορούν αιματολογικές εξετάσεις ευρέου φάσματος (βιοχημικές, ορμονολογικές, check up, προγεννητικός έλεγχος, κ.λ.π.) καθώς και διαγνωστικά τεστ για COVID-19. Το κόστος για την διενέργεια του Rapid Test διαμορφώνεται στα 5,00€ και για το PCR Test στα 30,00€, του οποίου το αποτέλεσμα παρέχεται αυθυμερόν.

Το ιατρείο έχει ενεργές συμβάσεις με όλα τα ταμεία που καλύπτονται απο τον ΕΟΠΥΥ, με τις ασφαλιστικές εταιρείες AFFIDEA, INTERAMERICAN καθώς και με την ΤΥΠΕΤ, την Τράπεζα Ελλάδος με την ΥΕΘΑ, με το Λιμενικό και με την Αεροπορία.

Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα για κατ’ οίκον αιμοληψία, κατόπιν συνεννόησης, σε ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης.

Λίγα λόγια σχετικά με το ιατρίο μας. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2009, από την βιοπαθολόγο-μικροβιολόγο Φεβρωνία Κανταρτζή, η οποία γεννήθηκε στη Λέσβο και κατάγεται από το Πέραμα Γέρας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές στην Ιατρική και ξεκίνησε την εκπαίδευσή της εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο «Βοστανείου» Μυτιλήνης. Ακολούθησε η υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεσότοπου και Κέντρο Υγείας Άντισσας Λέσβου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο «Λαϊκό», ενώ το 2008 διετέλεσε επικουρικός ιατρός στον «Ευαγγελισμό» στο Τμήμα Ασυμβατοτήτων Αιμοδοσίας».

Ασχολείται με τη μελέτη βιολογικών υγρών για την έγκυρη διάγνωση ποικίλων νοσημάτων πραγματοποιώντας αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην πρόληψη, καθώς οι προληπτικές εξετάσεις είναι απαραίτητες για την εύκολη αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας, διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση, προσφέροντας έγκυρες εξετάσεις και τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων. Από το 2009 αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και Οδηγούς Υγείας δημοσιεύοντας επιστημονικά ιατρικά θέματα.
Σημαντική είναι η δράση της σε πληθώρα εθελοντικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή οικονομικής στήριξης, αλλά συνδυάζεται πλέον και με την προσφορά του χρόνου, των γνώσεων, της εξειδίκευσης και των κοινωνικών διασυνδέσεων των φιλανθρώπων. Είναι ενεργό μέλος στο Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων σε φιλανθρωπικά bazaar και σε σχετικές εκδηλώσεις.

Ο εργαστηριακός εξοπλισμός του ιατρείου μας αποτελείται από μηχανήματα (νέας τεχνολογίας), εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ακρίβεια των διαγνωστικών εξετάσεων. Η εγκυρότητα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων διασφαλίζεται με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητος κατά ISO.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση και στην μελλοντική μας συνεργασία

Με εκτίμηση
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ – ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ειδησιογραφία

Απαγόρευση χρήση πυρός από 15-04-2024 στις Περιφέρειες Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Στην Πυροσβεστική ρίχνει την ευθύνη για το μπάζωμα στα Τέμπη, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Μετάβαση στο περιεχόμενο