Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2020 08:19

Ευχαριστήριο.

Δ/νση: 1ο χλμ Μυτιλήνης-Θερμής (Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης), ΤΚ81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Τηλ. 2251400355, Φαξ: 2251400355, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.eypspba.gr,
Τηλ: Προέδρου 6974116960   Τηλ. Γραμματέα 6908652038

Μυτιλήνη 15-04-2020
Αριθ. Πρωτ. 35

Προς: Μέλη της Ένωσης
                                                                                                                                     Μ.Μ.Ε

Θέμα: «Ευχαριστήριο»

Διανύοντας μία από τις πιο κρίσιμες και δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο, δεδομένα ανατρέπονται, βεβαιότητες καταργούνται, η ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις αναπροσαρμόζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη.
Είναι όμως συγκυρίες σαν αυτήν που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης προσφοράς και αλληλεγγύης. Είναι στα δύσκολα που οι άνθρωποι στέκονται ουσιαστικά ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι απέναντι.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά ανθρώπους και φορείς, οι οποίοι, κατανοώντας τις ελλείψεις που υπάρχουν σε Μέσας Ατομικής Προστασίας, καθώς φυσικά και την επισταμένη ανάγκη για προφύλαξη της υγείας των υπαλλήλων μας, των οικογενειών μας και κατ’ επέκταση όλων των τοπικών κοινωνιών, προχώρησαν σε δωρεές Μ.Α.Π. (γάντια, μάσκες μίας και πολλαπλών χρήσεων, θερμόμετρα) προς την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μυτιλήνης και τον Πρόεδρό του κ. Βαλτά, την τοπική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ηλιακτίδα» και την Πρόεδρό της κ. Βασιλική Ανδρεαδέλλη, το Ι.Κ.Α. Μυτιλήνης και τη Διευθύντριά του κ. Ελεονώρα Μανιάτη, καθώς και ιδιώτες επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν – προς μεγάλη τους τιμή – να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Όλα τα Μ.Α.Π. που συγκεντρώθηκαν έχουν ήδη αποσταλεί σε όλες τις Υπηρεσίες και Κλιμάκια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, Καλή Ανάσταση και γρήγορη έξοδο από την περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                             ΚΑΛΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.