Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 00:00

Αίτηση του Αρχ/στη Χριστόφα Τζαναβάρη προς την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μυτιλήνη, 11 Απριλίου 2015

ΑΙΤΗΣΗ
Του Αρχ/στη (10186) Τζαναβάρη Χριστόφα του Ευστρατίου
Μέσω της
Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
ΠΡΟΣ
Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Κύριοι,
Με αφορμή την με αριθ. Πρωτ. 91 και από 7/4/2015 έγγραφη καταγγελία της ΠΟΕΥΠΣ προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του ΠΣ, θα μείνω στο ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας σας, - ανεξάρτητα του πως και κάτω από ποιες συνθήκες επιτεύχθηκε αυτό – που είναι η, έστω και πολύ καθυστερημένα, ανάδειξη του πλέον σοβαρού, μέχρι σήμερα, προβλήματος στην ιστορία του Σώματος, δηλαδή ένα μη αξιόπιστο και χωρίς τα εχέγγυα πιστοποίησης των αρμοδίων φορέων σύστημα επιθεώρησης, ελέγχου και συντήρησης των αναπνευστικών συσκευών και αεροσυμπιεστών, εξ αιτίας του οποίου μπορεί να τεθεί, ανά πάσα στιγμή, σε κίνδυνο η ασφάλεια και υγεία των πυροσβεστικών υπαλλήλων του ΠΣ, όπως και η δική μου σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου, και, αφού σας ευχαριστήσω, να επισημάνω, σχολιάσω τα εξής:

κ. Πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ,
Η ιστορία όλων των καταγγελιών που έχουν γίνει στο παρελθόν και μέχρι σήμερα από τα αρμόδια και θεσμικά όργανα, όπως τους συνδικαλιστικούς φορείς του ΠΣ, έχει καταδείξει ότι οι περισσότερες καταγγελίες εάν όχι όλες, προς την εκάστοτε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, έχουν μείνει στα συρτάρια των γραφείων των αρμοδίων οργάνων και πολύ φοβάμαι ότι και η εν λόγω καταγγελία θα έχει την ίδια τύχη. Αν οι καταγγελίες γίνονται, μόνον για να γίνονται και να λαμβάνουν επικοινωνιακό χαρακτήρα κι εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, καλύτερα θα είναι να μην γίνονται γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Πιστεύω - κι αυτό θα ήθελα να αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστού αιτήματος μου προς την ΠΟΕΥΠΣ – ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα ουσιαστικά και θα συμμορφωθούν οι αρμόδιοι, μόνον όταν υπάρξει περαιτέρω σχετική καταγγελία και προς τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Μόνον αυτή η κίνηση θα ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους, που εν τέλει αν ευθύνονται για κάτι να αναλάβουν και τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν.

Τζαναβάρης Χριστόφας
Αρχ/στης

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...