Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Σάββατο, 03 Μάιος 2014 00:00

Από ελλείψεις ελαστικών κινδυνεύει να μείνει η Πυροσβεστική

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από ελλείψεις ελαστικών κινδυνεύει να μείνει η Πυροσβεστική ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στην ομιλιά του κατά την πρώτη σύσκεψη για το φετινό καλοκαίρι.

 

Ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για «διαρκές πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε για την προμήθεια ελαστικών» σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «δεν εξαρτάται από το δικό μας Υπουργείο και τις δικές μας προσπάθειες, το ξέρετε» καθώς «αν ήταν δικό μας θέμα και του δικού μας Υπουργείου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το είχαμε λύσει.

 

Παρόλα αυτά ήταν κατηγορηματικός στο τι ζητά από τους πυροσβέστες: Δεν θα δεχτώ επιδείνωση των δεικτών σε σχέση με πέρσι.

«Ούτε οι συνθήκες οι καιρικές πέρσι ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές, για να πει κάνεις ότι ο καιρός και ο Θεός δια της ευλογίας του μας έφτασε εκεί. Εσείς το φτάσατε. Βεβαίως κάνοντας όλοι τον σταυρό μας κάθε φορά, γιατί δεν ξέρουμε τι μας τυχαίνει, αλλά εσείς το καταφέρατε αυτό. Περιμένω λοιπόν από σας και αυτή την περίοδο κάτι καλύτερο» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας.

 

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, τέλος, ανακοίνωσε την υπογραφή για την απόκτηση 252 νέων οχημάτων με πόρους από την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...